Booking

Open Fitness Lørdagsholdet

Arrangør: Bruunshåb Tapdrup Idrætsforening
Pris: 45,00 kr.
Kontaktperson: Dennis Krogsdal Madsen, tlf. 25309805, dennis@bt-if.dk
Sted: BT's klubhus, Vibækvej 43, 8800 Viborg
Medbring: Tøj på efter vejret.
Mødetid: 10 min før

Open Fitness er udendørs træning med egen kropsvægt

Træning med egen kropsvægt og elastikker. Træningen vil være en blanding af cirkeltræning, løb og træning, hvor vi bruger musikken aktivt. Alle kan være med, da vi kan gøre alle øvelser enten lettere eller sværere. 

Træningssted er som udgangspunkt BT's klubhus, men i løbet af træningsgangene skal vi også være på Legepladsen i Tapdrup og i børneskoven i Bruunshåb. 

Du får udleveret din egen elastik, vi holder afstand og spritter af, så det er sikkert at komme til træning. 

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken