Booking

Gratis Cykelfest i Viborg

Arrangør: Cyklistforbundet Viborg
Pris: 0,00 kr.
Kontakt: Inger Larsen Ørbæk, Cykelistforbundet
Sted: Fra Banegårdspladsen
Tid: lørdag d. 10 oktober kl 10.00

Gratis Cykelfest i Viborg

KOM OG VÆR MED TIL EN HYGGELIG CYKELTUR PÅ 10 KM HVOR ALLE KAN VÆRE MED, UANSET FORM OG CYKEL.

CYKELTUR 10-10-10
Kom og vær med, når Cyklistforbundet i Viborg Kommune fejrer Verdens Mentale Sundhedsdag den 10. oktober 2020. Vi arrangerer en cykeltur på 10 km i Viborg. Målet er at få en sjov dag, opleve området fra dets bedste side og sætte fokus på mental velvære. Turen er for alle, og cykelhjelm er obligatorisk.
Det eneste vi kræver er, at I medbringer jeres egen cykel og er friske på at cykle i al slags vejr. Deltagelse i turen sker på eget ansvar.

PRIS
Det er helt gratis at cykle med og alle, der har tilmeldt sig på hjemmesiden får et stykke merchandise med hjem.

TILMELDING:
Tilmelding foregår her senest d. 26. september:
https://dai.nemtilmeld.dk/115/

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken