Booking

Tennis for alle - med grill og hygge

Arrangør: Viborg Lawn Tennisforening
Pris: 0,00 kr.
Sted: Klubhuset ved Viborg Syds Idræts- og kulturcenter, Liseborgvej 37, 8800 Viborg
Tid: 10.00-13.00 - Mød gerne op 5 minutter før.
Tilmelding ikke nødvendig.:

Viborg Lawn Tennis Forening byder velkommen til Tennis for alle

Alle er velkomne til at komme og spille små turneringer. De, der ikke har spillet tennis før, er velkomne til at forsøge sig med instruktør. Der afsluttes med grill og hygge.

Mød op i sportstøj og sportssko uden for store riller. Medbring en vandflaske og en lille spritflaske til eget brug. Det er ikke muligt at benytte omklædningsfaciliteterne.

Tilmelding er ikke nødvendig - I møder bare op!

Såfremt reglerne og forsamlingsforbuddet fortsætter, kan visse arrangementer muligvis aflyses. Kontrollér på www.VLTF.dk om arrangementet gennemføres eller aflyses.

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken