Booking

Open Fitness - Viborg

Arrangør: Bruunshåb Tapdrup Idrætsforening
Pris: 35,00 kr.
Kontaktperson: Dennis Krogsdal Madsen, Dennis Krogsdal Madsen dekm@viborg.dk
Sted: Heibergs Have ved sygehuset (parkering ved Toldboden)
Mødetid: KL. 17-18
Medbring: Ude sko og træningstøj

                        

Open Fitness er træning med egen kropsvægt

– både i byens og naturens rum, og med de midler, omgivelserne byder på - lige fra bænk til træstub! Vi vil gerne vise, at man sagtens kan blive glad og fit uden et medlemskab til et motionscenter. Du får desuden inspiration til træning, du kan lave i din egen hverdag, hvor du får pulsen op og styrket din krop.


Det handler om de tre F’er: Fitness, Frisk luft og Fællesskab. Vi lægger vægt på, at træningen skal være sjov og fuld af resultater for dig, samtidig med at der er mulighed for at dyrke fællesskabet med de andre deltagere.


Alle kan være med – og det er helt op til dig, om du løber 2, 5 eller 12 runder, eller tager 5 eller 40 mavebøjninger. Det vigtigste er, at du er med! Du bestemmer altså helt selv, hvor meget energi, du lægger i dagens træning, og dermed også dit eget udbytte.


Uanset om du er ung eller gammel, mand eller kvinde, er der plads til dig på Open Fitness !

              

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken