Booking

Golf for begyndere +19 år - Gælder frem til 31 december.

Arrangør: Viborg Golfklub
Pris: 500,00 kr.
Kontaktperson: Proshop el sekretariatet på 86673010 el. mail@viborggolfklub.dk
Sted: Viborg Golfklub Spangsbjerg Alle 50 8800 Viborg
Medbring: Almindeligt tøj og SPORTSsko - IKKE sandaler

Køb et prøvemedlemskab i Viborg Golfklub for personer +19 år

Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige for dig? Så har du her en enestående mulighed for at stifte bekendtskab med golf spillets udfordringer og mange gode oplevelser.

I Viborg Golf Klub er vi mere end 1200 medlemmer, der mødes for få gode oplevelser og knytte relationer og opnå personlige udfordringer. Vi vægter det sociale liv højt i klubben.

Et prøvemedlemsskab gælder resten af året.(Normal pris 995.-)

Du får:

Ugentlig hold træning med professionel træner og 4 individuelle lektioner

2 x regelundervisning (Regelundervisning A & B)

Tildeling af mentor ved indmeldelse

Frit spil på Viborg Golfklubs Par 3 bane (Pay & Play) bane samt fri brug af klubbens træningsbane inkl. træningsbolde alle ugens dage i medlemskabets løbetid

Deltage i Lørdagsturneringen på Par 3 banen (Pay & Play) når du har gennemført regelundervisning A og B. Når du har opnået hcp 60 vil lørdagsturnering være på ugens 9 huls sløjfe.

Spil på ugens 9-huls bane (stor bane) med mentor fra du har opnået handicap 60 eller lavere og har haft regelundervisning A & B.

Spil på ugens 9-huls bane lørdag og søndag efter kl. 15.00 sammen med et klubmedlem med hcp lavere end 36, når du har opnået handicap 60 eller lavere.

Fysisk screening af BeneFits professionelle fysioterapeuter (værdi 650 kr.) – indhent mere info i klubbens sekretariat.

Medbringer du selv udstyr, så spørg eventuelt træneren, om det passer til dig. Til begyndertræning, kan der lånes udstyr uden beregning.

Prøveforløbet bookes via mail@viborggolfklub.dk og betales herunder via FIT DEAL. Den fremsendte kvittering medbringes første gang.

Læs mere på  https://www.viborggolfklub.dk/kender-du-nogen-der-har-lyst-til-golf/

 

                           

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken