Booking

Gokart på Løvelbanen

Arrangør: Viborg Motor Klub
Pris: 120,00 kr.
Kontaktperson: Kim Pedersen, 25333003. Don_pedersen84@msn.com
Sted: Løvelbanen, Havrisvej 10, 8830 Tjele
Mødetid: 15. min. før

Gokart på Løvelbanen         

Har du benzin i blodet og er du til fart, så er gokart lige noget for dig. Du kommer til at køre 15 minutter og hurtigt vil du mærke adrenalinen rulle i kroppen.

Efter en rundes opvarmning kommer du ud at køre gokart race i 15 minutters heat. Det minder om Le mans, og man får sin tid registreret, således du kan følge din egen udvikling i forhold til dine konkurrenters.

For alle fra 15 år  

 

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken