Booking

Disc Golf med instruktør

Arrangør: Bruunshåb Tapdrup Idrætsforening
Pris: 0,00 kr.
Kontaktperson: Martin Therkildsen
Sted: Nordisk Park på Vinkelvej, 8800 Viborg
Tidspunkt: Tirsdage kl. 18.00-20.30

Disc golf - aktiv i naturen

Disc Golf er golf med en frisbee, hvor hullet er udskiftet med en kurv, som disc’en skal ramme ned i. Det gælder om at gå banen rundt med færrest mulige kast.

Disc golf kan spilles af alle fra ca. 4. klasse, men spillet er sjovest når banens udfordringer er på et passende niveau. Derfor tilbyder Viborg DiscGolfPark tre niveauer.

Vores træninger starter hver gang ud med nogle kasteøvelser, så vi løbende bliver bedre til at mestre forskellige kast. Efterfølgende spiller vi 9-18 huller på banen på det niveau, der passer til den enkelte spiller.

Vi har masser af udstyr, så det er blot at møde op i tøj der passer til udendørs ophold.

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken