Booking

Bilorienteringsløb

Arrangør: Bjerringbro og Omegns Auto Sport
Pris: 50,00 kr.
Ang. pris: Prisen er pr. bil. Se yderligere info nederst.
Kontaktperson: Hans Kurt Nielsen tlf. 28498850.
Sted: Hjermind Byvej 28, 8850 Bjerringbro
Medbring: Alm. bil og kuglepen
Mødetid: 30 min. før

Bilorienteringsløb 

Bilorienteringsløb går ud på at finde vej efter en køreordre, som løbslederen har lavet. Det handler ikke om at køre stærk, da gennemsnitshastigheden er 30 km/t.

Løbet foregår på gode veje, i helt almindelige familiebiler. Man skal som minimum være 2 personer i bilen. Vi starter med en kort instruktion i vort klublokale i Hjermind gl. skole. Hjermind Byvej 28,  8850 Bjerringbro.

Når i er kommet tilbage til skolen efter løbet, gennemgår vi løbet sammen over en kop kaffe.

OBS! Du skal tilmelde antallet af biler til. Er i 3 personer i en bil, skal du altså tilmelde "1". Er i 4 personer i 2 biler, skal du altså tilmelde "2".                                      

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken