Booking

Esport erfarings- og udvekslingsmøde

Arrangør: Viborg Idrætsråd
Pris: 0,00 kr.
Sted: Viborg Rådhus, indgang af hovedindgangen (handicapdøren)
Dato: 30. januar 2019
Tid: kl. 17:00-19:30

Esport erfarings- og udvekslingsmøde onsdag den 30. januar 2019 kl. 17.00-19.30

Sidste tilmelding den 29. januar 2019 kl. 12.00

Som et resultat af en stigende interesse for esport i foreningsregi er Viborg Kommune, eSport Danmark, Mercantec Vibog og Viborg Idrætsråd gået sammen omkring en satsning inden for eSport.

I Maj 2018 inviterede vi alle interesserede idrætsforeninger ind til et stort KICK OFF møde omkring opstart af eSport, og min. 10 foreninger i kommunen har nu eSport som foreningsaktivitet.

Derfor vil vi gerne nu invitere alle interesserede idrætsforeninger ind til et stort evaluerings- erfamøde, om hvad der er gået godt og hvad der har været en udfordring med eSport opstart.

Vi ønsker samtidig at klæde alle foreninger på, til deres videre arbejde med eSport, og gerne få endnu flere foreninger i gang med eSport aktiviteter, - ALLE foreninger er derfor velkommen til mødet!

Vel mødt - vi glæder os til at se jer!

 

BRUG DEN RØDE KNAP NEDERST PÅ DENNE SIDE ”TILMELD/SIGN UP”                                     

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken