Booking

Ballroom fitness

Arrangør: Gymnastikforeningen KVIK Viborg
Pris: 35,00 kr.
Kontaktperson: Gitte Mønster
Sted: Idrætshøjskolen Viborg (GIV), Holdsalen
Hvornår: Tirsdag kl. 17.15-18.15
Medbring: Træningstøj, indendørssko, drikkedunk og evt. et håndklæde
Mødetid: 10 min før start

Ballroom Fitness

 

Er du vild med dans? Her er der mulighed for at lære de klassiske standard- og latindanse med fokus på også at få pulsen op.

 

Til Ballroom Fitness behøver du ingen dansepartner og ingen dansekjole. Man lærer at danse vals, tango, cha cha cha, jive, rumba, samba osv, mens man får sved på panden og rigtig god motion.

Kombinationen af dans og aerobics sætter et højt energiniveau, og vigtigst af alt: der behøves ingen danseforudsætninger. Alle kan deltage!  

 

Få en forsmag her:

https://m.youtube.com/watch?v=CZ8GE2D8KJY

                                   

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken