Booking

Tennis introduktion for ALLE

Arrangør: Overlund Tennisklub
Pris: 0,00 kr.
Kontaktperson: Henrik; hrsommer@hotmail.dk - Tlf 25646431
Sted: Odshøjvej 158, 8800 Viborg
Medbring: Sportstøj og sko uden kraftigt mønster og skarpe kanter. Klubben udlåner ketsjere, bolde mv.
Mødetid: 5. min. før

Tennis introduktion i Overlund

Udnyt muligheden for at få en gratis introduktion til tennissporten. Klubbens erfarne instruktører vil give dig en smagsprøve på, hvordan det er at spille tennis. Du får en times instruktion i spillet, slagene og reglerne samt mulighederne, som klubben tilbyder.

Hvis du melder dig ind i klubben på denne dag, får du en gratis tennisketsjer, når du har betalt et reduceret kontingent. 

Ses vi på tennisbanerne i Houlkær Idrætscenter?

OBS! Tilmelding nødvendig herunder.

                                

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken