Outdoor aktivitetsdag
Del denne side med vennerne på Facebook Tilmeld / sign up

Outdoor aktivitetsdag for jer der elsker at være aktive i naturen

 

Lørdag den 5. maj kl. 07.00 - 16.00 byder Viborg Trail Arena; Viborg Kommune, Viborg Idrætsråd og DGI jer velkommen til en fed dag i naturen.

 

Du har mulighed for at prøve kræfter med et væld af fede Outdoor aktiviteter, når de 4 samarbejdspartnere i samarbejde med en masse af de lokale outdoor foreninger indbyder til aktivitet, hygge og fællesskab - med Viborgs fantastiske natur som udgangspunkt. 

 

​Du har mulighed for at prøve MTB, landevejscykling, cykeltur på hverdagscykler, løb på vej og i skov, outdoor fitness, klatring, disc golf, kajak, gamle lege, krolf, tai-chi, biathlon, skydning, SUB mm.

 

Du kan deltage i en eller flere ting. Du kan komme og gå når du har lyst. Du kan spise sammen med os, eller du kan tage hjem efter din aktivitet. Kort og godt har du muligheden for selv at sammensætte dit eller din families program på dagen, så du får prøvet lige præcis det, der passer til dig og din kalender.

 

Du kan være med om du er nybegynder og gerne vil prøve en ny aktivietet for første gang. Eller du kan få en fed oplevelse som øvet og erfaren udøver.

 

Har du ikke selv en mountainbike, kan du låne en af Rolsted Cykler, som er med på dagen. DGI har 10 landevejscykler med til udlån på dagen. Hvis du ønsker at låne en cykel, skal du komme i god tid før din aktivitetet, da udlånscyklerne bliver udlånt efter først til mølle princippet.

 

Vores udgangspunkt er Sønder Mølle, hvor der hele dagen vil være aktiviteter for store og små. Der vil også være mulighed for at købe frokost. 

 

SÅDAN GØR I 


Det er gratis at deltage i Outdoor aktivitetsdag. Se program og TILMELD dig på de forskellige aktiviteter på dette link:  

 

http://www.fitdeal.dk/weekplan.aspx?from=05-05-2018&to=05-05-2018&search=

                                     Dette er IKKE tilmelding til de forskellige aktiviteter på outdoor aktivitetsdag.

For dagsprogram samt tilmelding til aktiviteter, gå ind på nedenstående link:

http://www.fitdeal.dk/weekplan.aspx?from=05-05-2018&to=05-05-2018&search=

Kontaktperson: Tinna Ølholm Jørgensen, tlf. nr. 4037 3484, mail: tinna.oelholm.joergensen@dgi.dk
Sted: Søndermølle på Vinkelvej, 8800 Viborg
Medbring: Din familie, venner og godt humør.
Mødetid: Kom i god tid før den aktivitet, som du er tilmeldt, starter.
kr. 0,00Firma information:
DGI Midtjylland
Glarmestervej 18A
8600
Silkeborg

www.dgi.dk

                                      

Tilmeld / sign up