Booking

Outdoor aktivitetsdag

Arrangør: DGI Midtjylland
Pris: 0,00 kr.
Dette er IKKE tilmelding til de forskellige aktiviteter på outdoor aktivitetsdag.:
:
For dagsprogram samt tilmelding til aktiviteter, gå ind på nedenstående link:
:
http: //www.fitdeal.dk/weekplan.aspx?from=05-05-2018&to=05-05-2018&search=
:
Kontaktperson: Tinna Ølholm Jørgensen, tlf. nr. 4037 3484, mail: tinna.oelholm.joergensen@dgi.dk
Sted: Søndermølle på Vinkelvej, 8800 Viborg
Medbring: Din familie, venner og godt humør.
Mødetid: Kom i god tid før den aktivitet, som du er tilmeldt, starter.

Outdoor aktivitetsdag for jer der elsker at være aktive i naturen

 

Lørdag den 5. maj kl. 07.00 - 16.00 byder Viborg Trail Arena; Viborg Kommune, Viborg Idrætsråd og DGI jer velkommen til en fed dag i naturen.

 

Du har mulighed for at prøve kræfter med et væld af fede Outdoor aktiviteter, når de 4 samarbejdspartnere i samarbejde med en masse af de lokale outdoor foreninger indbyder til aktivitet, hygge og fællesskab - med Viborgs fantastiske natur som udgangspunkt. 

 

​Du har mulighed for at prøve MTB, landevejscykling, cykeltur på hverdagscykler, løb på vej og i skov, outdoor fitness, klatring, disc golf, kajak, gamle lege, krolf, tai-chi, biathlon, skydning, SUB mm.

 

Du kan deltage i en eller flere ting. Du kan komme og gå når du har lyst. Du kan spise sammen med os, eller du kan tage hjem efter din aktivitet. Kort og godt har du muligheden for selv at sammensætte dit eller din families program på dagen, så du får prøvet lige præcis det, der passer til dig og din kalender.

 

Du kan være med om du er nybegynder og gerne vil prøve en ny aktivietet for første gang. Eller du kan få en fed oplevelse som øvet og erfaren udøver.

 

Har du ikke selv en mountainbike, kan du låne en af Rolsted Cykler, som er med på dagen. DGI har 10 landevejscykler med til udlån på dagen. Hvis du ønsker at låne en cykel, skal du komme i god tid før din aktivitetet, da udlånscyklerne bliver udlånt efter først til mølle princippet.

 

Vores udgangspunkt er Sønder Mølle, hvor der hele dagen vil være aktiviteter for store og små. Der vil også være mulighed for at købe frokost. 

 

SÅDAN GØR I 


Det er gratis at deltage i Outdoor aktivitetsdag. Se program og TILMELD dig på de forskellige aktiviteter på dette link:  

 

http://www.fitdeal.dk/weekplan.aspx?from=05-05-2018&to=05-05-2018&search=

                                     

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken