Booking

MH24 Camp

Arrangør: Viborg Idrætsråd
Pris: 0,00 kr.
Sted: Bjerringbro
Tid: 23. juni
:

Har du et barn der er håndboldinteresseret?

 

Mikkel Hansen står bag MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning i samarbejde med Hummel og Middelfart Sparekasse. Foreningen har ind til videre afholdt otte camps, hvor håndboldpiger og –drenge havde en uforglemmelig oplevelse.  

 

MH24 Camp er seks timer i selskab med Mikkel Hansen, hvor deltagerne får både fysisk og teknisk træning. Derudover er der autografskrivning, spisning, foredrag og endnu mere træning. Under hele campen vil det overordnede fokus være på, hvordan man er en god og støttende holdspiller - og på at man selv har ansvar for ikke at gå med på mobning og trash talk.
 


Alle er garanteret en god og lærerig dag med oplevelser, de kan have glæde af længe. 

 

​OBS: Tilmelding foregår IKKE på Fitdeal, men her: https://mh24.dk/vaelg-camp/​

 

Tilmelding åbner d. 18 marts 2018 kl. 12.00                              

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken