Booking

Møde om persondataloven

Arrangør: Viborg Idrætsråd
Pris: 0,00 kr.
Kontaktperson: Morten Konradsen
Sted: Viborg Rådhus
Tidsrum: 19.00-21.00

Bliv klogere på den nye persondatalov, der også gælder for idrætsforeninger. Deltag i informationsmøde d. 19. april. Det er gratis at deltage – tilmelding er nødvendig.

 

Viborg Idrætsråd inviterer alle foreninger i Viborg Kommune til møde om den nye persondatalov torsdag d. 19. april kl. 19 – 21. Mødet foregår på Viborg Rådhus, Prinsens Allé 5. Advokat Frans Skovholm og fuldmægtig Bent Bro Miltersen vil hjælpe de fremmødte til en forståelse af loven, så vi hver især kan tage de nødvendige initiativer i vores foreninger.

 

Persondataloven betyder, at foreninger skal kunne sikre de rettigheder, som deres medlemmer har efter persondatalovgivningen. Foreninger skal f.eks. til at slette oplysninger, e-mails og dokumenter, når det ikke længere er nødvendigt at have dem. Der skal også indgås databehandleraftaler med nogle af deres leverandører og samarbejdspartnere.

 

Derudover har foreninger nogle særlige problemstillinger: Hvem må man dele medlemslister med? Skal man have samtykke for at offentliggøre billeder af medlemmer? Derudover er der typisk ikke faste rammer for, hvor oplysninger gemmes henne, og der kan være en del udskiftning i foreningens bestyrelse, så oplysningerne ligger mange forskellige steder og måske er blandet sammen med bestyrelsesmedlemmets egne private ting.

 

Mød frem og bliv klogere på persondataloven og headlines som:  

 

·         hvem er omfattet

·         krav til databehandling

·         hvordan kommer vi i gang eller videre

·         iværksættelse af nødvendige processer

·         og meget mere, herunder svar på dine spørgsmål

 

Af hensyn til planlægningen og beværtningen, så er tilmelding nødvendigt – det sker her på Fit Deal.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Morten Konradsen på Viborg Idrætsråds sekretariat, 8662 5533.

                                  

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken